‘Wedstrijdverslag’ E1

Ik ben sinds kort trainster en coach van de E-jeugd. De E1 een meiden team met 9 speelsters: Imme, Lynn, Fenna, Nika, Salina, Neri, Sofie, Mine & Nienke.
Zaterdag was het zover, de eerste wedstrijd van het zaalseizoen. Natuurlijk best spannend, omdat ik de meiden pas 2 keer training had gegeven en nog nooit had zien spelen. Om 15:20 uur gingen we van start tegen Acritas. We hebben een hele leuke wedstrijd speelt en iedereen is goed aan bod gekomen. Helaas hebben we wel verloren met 6-13, maar wat ik heel knap en leuk vond was dat de meiden niet stuk te krijgen waren! Keihard gewerkt en heel erg leuk samen gespeeld! Morgen gaan we weer hard trainen om nog beter te worden.

Wij proberen iedere wedstrijd een kort verslagje te schrijven over de wedstrijd en alle ervaringen die daarbij horen. Zo hopen we dat jullie allemaal ons eens komen bewonderen en straks in ieder geval weten wie de E1 is. Dus dit was jullie eerste kennismaking met de meiden E1.

Komend week de eerste uitwedstrijd, op bezoek bij M.H.V.

Groetjes,
Mendy
Trainster en coach

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X