Grote clubactie 2017 – 20 loten actie

Inmiddels is de lotenverkoop van de Grote Clubactie alweer een paar weken bezig. Hopelijk hebben alle lotenverkopers al veel loten verkocht! In dit artikel willen we nog twee dingen bij jullie onder de aandacht brengen:

  • 20 loten actie
  • Deadline voor het inleveren van de lotenboekjes

20 Loten actie

Voor alle jeugdleden die meer dan 20 loten verkopen heeft de Grote Clubactie een leuke verrassing. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je namelijk van jouw clubcoördinator een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Madame Tussauds of een dagje Schiphol. Ook ontvang je € 10,- shoptegoed bij Sportboxx.com. Heb jij 20 of meer loten verkocht? Stuur dan een e-mail naar [email protected], dan krijg je deze voucher toegestuurd.

Deadline voor het inleveren van de lotenboekjes

Om ervoor te zorgen dat alle verkochte loten op tijd ingevoerd worden, is het belangrijk dat alle lotenboekjes uiterlijk 22 oktober worden ingeleverd bij jouw trainer. Denk er dus  aan om deze op tijd mee te nemen naar de training!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X