MGN Asbestsanering sponsor Meisjes B

De meisjes B zijn in een volledig nieuw tenue gestoken door Niels van MGN Asbestsanering, hier op de foto de prachtige tenue’s en tevens sponsor Niels te zien.

Ze zien er top uit! Bedankt MGN Asbestsanering!

Goed om te weten waarvoor we bij MGN Asbestsanering terecht kunnen, zodat we onze sponsor kennen!


www.mgnasbestsanering.nl 

Gaat u particulier of bedrijfsmatig een pand, gebouwd voor 1994, slopen of verbouwen?

Dan is er een gerede kans aanwezig, dat u te maken krijgt met asbest. En wordt asbesthoudend materiaal door boren, breken of zagen beschadigd, dan kunnen er schadelijke asbestvezels vrijkomen. Schadelijk voor uw gezondheid en schadelijk voor het milieu. Vandaar dat de overheid strenge eisen hanteert en stelt dat alleen gespecialiseerde en gecertificeerde bedrijven asbest mogen verwijderen.

MGN Asbestsanering B.V. is zo’n gespecialiseerd en gecertificeerd bedrijf. Maar volgens onze klanten niet zomaar één! Onze mensen en onze aanpak maken het verschil. Ons deskundig team voert planmatig en op zorgvuldige en veilige wijze alle noodzakelijke werkzaamheden uit. Van A tot Z. Van een compleet advies tot het verwijderen en de nazorg. Geruststellend voor u en goed voor het milieu.

U heeft binnen ons bedrijf te maken met één contactpersoon, onze offertes zijn compleet en scherp geprijsd en een snelle en correcte service is een vanzelfsprekendheid geworden.

Kortom, MGN staat voor gegarandeerde en gecontroleerde kwaliteit!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X