Nieuwe website PSVHandbal.nl

ScreenPSVHandbalNL

Nu we op de nieuwjaarsreceptie het nieuwe jaar hebben ingeluid, willen we bij dezen ook de nieuwe website promoten. Over de oude website ontvingen we regelmatig klachten dat bepaalde informatie moeilijk te vinden was. Met de lancering van de nieuwe website hopen we dat deze klachten voorbij zijn.

De home-pagina, waarop je over het algemeen binnenkomt bevat een overzicht van het laatste nieuws gecombineerd met onderwerpen die altijd handig zijn. Daarnaast is alles weer up-to-date en is de bestaande informatie goed nagekeken en hier en daar bijgeschaafd.

Buiten dat de website functioneler is geworden is hij ook voor het oog wat aantrekkelijker geworden.

Evenals de vorige website is ook deze nieuwe online representatie van PSV Handbal gesponsord door polygon parrots.
Hopelijk zijn jullie er net zo blij mee als wij!

 

Gerelateerde berichten

Berichten (1)

Fantastisch werk Lars, een website waar psv trots op mag zijn.

Laat een reactie achter

X