Samenwerking PECE Zorg en PSV Handbal

Tijd om eens een sponsor van PSV Handbal uit te lichten:

PECE Zorg heeft een samenwerkingsverband met PSV Handbal. Concreet houdt dit in dat Dames 1 wekelijks, onder begeleiding, traint in de accommodatie aan de Vijfkamplaan. Zodra er een speelster onder behandeling is, is er intensief contact tussen de trainers en de therapeuten. Zo kan er een zo’n optimaal revalidatieproces worden opgesteld, zodat speelsters zo snel mogelijk weer fit zijn.

Er zijn diversen PSV Handbal leden onder behandeling bij PECE Zorg, zo ook Mendy Franken. Goed om eens te horen wat haar ervaringen zijn bij deze praktijk:

“Ik ben hier april 2017 terechtgekomen nadat ik mijn kruisband tijdens een handbalwedstrijd afscheurde. Inmiddels ben ik er dus bijna een jaar onder behandeling en dit bevalt me erg goed. Wat er voor mij voor heeft gezorgd dat ik hier wilde revalideren, was afhankelijk van een aantal zaken: zij hebben grote expertise, ze zijn bekend met de handbal sport (mijn fysio handbalt zelf ook), de openingstijden zijn ruim, zo kan je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat terecht. Ik heb er 100% vertrouwen in wat zij doen en hoe ik hier revalideer. Daarnaast hebben zij ook nauw contact met de specialist, waardoor er een echte samenwerking ontstaat. Ik hoop binnen een aantal maanden mijn revaliadatie te kunnen afronden en er niet meer terug te hoeven komen, maar mocht dat wel zijn, dan kies ik zonder twijfel wederom voor PECE Zorg!”

Orthopedische revalidatie

Een ernstige blessure opgelopen of een operatie gehad? Voor het herstelproces kunt u terecht bij PECE Zorg. Na een zorgvuldige diagnosestelling en het samenstellen van een individueel programma, gaan we aan de slag met de behandeling. In een behandelruimte, oefenzaal en/of op het trainingsveld. Naast algeheel herstel, staan ook de sport specifieke behoeften centraal. Wij ondersteunen u op de weg terug naar het handbalveld.

Sportfysiotherapie

De sportfysiotherapeuten van PECE Zorg onderzoeken en behandelen geblesseerde sporters, maar begeleiden ook teams en verenigingen. Een uitgebalanceerde krachttraining, specifieke looptraining en het maken van diverse trainingsschema’s behoren tot de expertise.

Waarom PECE Zorg?

Binnen PECE Zorg werken therapeuten die zich volledig gespecialiseerd hebben op één van de volgende gebieden, waardoor wij u de best mogelijke zorg kunnen bieden.

  • Klachten aan schouder, nek of bovenarm
  • Klachten aan de knie
  • Sportfysiotherapie
  • Manuele therapie

Als u belt voor een afspraak, zorgen wij dat u binnen 3 werkdagen een afspraak heeft bij één van onze therapeuten.
U kunt ons van maandag t/m vrijdag telefonisch bereiken via: 085-7823600
Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.pece-zorg.nl

Laat een reactie achter

X