Trainer/trainster gezocht voor Hoofdklasser Dames 2 PSV Handbal!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde trainer/trainster voor ons Dames 2 team. Dit team komt uit in de Hoofdklasse C (regio Brabant, Limburg). Het is een volwaardig en gemotiveerd team, waarbij gezelligheid en het opleiden van talentvolle jeugdspeelsters hand in hand gaan. 

Op dit moment is het een goede mix aan speelsters: talentvolle speelsters vanuit de jeugd die ervaring op doen, ervaren speelsters die vroeger in Dames 1 gespeeld hebben en het leuk vinden de jeugdspeelsters op te leiden en te begeleiden en verschillende speelsters die al jaren in Dames 2 spelen. Daarnaast heeft het team een enthousiaste begeleidster die ontzettend veel regelt en daarmee de trainer/trainster ook ontlast.

De dames trainen 2x per week en spelen hun thuiswedstrijden op zaterdagavond. De voorbereiding voor het seizoen 2019/2020 begint half augustus voor ze.

Ben je geïnteresseerd of weet je iemand die hiervoor geschikt is? Neem dan contact op met Gijs Kant, bestuurslid Technische Zaken: 06-12560937 of [email protected]

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X