Grote clubactie 2019 – bijna van start!

De Grote Clubactie loopt van 14 september t/m 10 december 2019, dus a.s. zaterdag is het zover en gaat de lotenverkoop van 2019 weer van start!

De trekking van de Grote Clubactie is op 11 december 2019

Wat houdt de Grote Clubactie in?
De Grote Clubactie ondersteunt verenigingen. Een groot deel (80%) van de opbrengsten van de verkochte loten zal naar de vereniging gaan. Diegene die een lot koopt heeft kans op 1 van de vele mooie prijzen die worden verloot onder alle deelnemers. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de hoofdprijs van € 100.000,- , een reischeque t.w.v. €2.500,- , een 3-daagse minicruise naar New Castle of een fiets.

Wat moet je voor de Grote clubactie doen?
De verkoopboekjes voor de Grote Clubactie krijg je in de week van 9 september bij de training overhandigd. Je laat de koper van het lot zijn gegevens invullen, de koper betaalt via een eenmalige machtiging. Daarbij laat je een bedankbriefje en  deurzegel achter bij de koper. Deze koper ontvangt het lotnummer(s) op zijn bankafschrift.

De verkoopboekjes kunnen worden ingeleverd bij je trainer. We willen alle boekjes graag terug voor zondag 3 november 2019, dus zorg ervoor dat je je boekje op tijd teruggeeft aan je trainer, zodat deze ingevoerd kunnen worden.

Aan wie de loten te verkopen en hoe?
Aan ouders, familieleden, vrienden en buren. Denk aan verkopen in de buurt, op verjaardagen of tijdens een wedstrijddag of evenement. Ga je in je buurt langs de deuren, trek dan een shirt of trainingspak van PSV aan. Dan is het meteen duidelijk voor welke vereniging je loopt. Het verkopen is meestal ook leuker, als je dit met een teamgenootje doet.

Koop je liever makkelijk online?

Wil je makkelijk en snel online een lot kopen? Dat kan via de volgende website: https://toolbox.clubactie.nl/actie/PSVHandbal

Let op: deze link werkt pas vanaf zaterdag 14 september 2019.

Voor de jeugd t/m 13 jaar is er een leuke actie vanuit de Grote Clubactie zelf.
Je kunt jezelf aanmelden via: https://kids.clubactie.nl/win/verkoopwedstrijd/
Op de website staat de verdere uitleg en voorwaarden beschreven.

Alvast bedankt namens de club voor jullie inzet om zo veel mogelijk loten te verkopen!

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Leanne Scheepers.

Meer informatie over de 20 loten actie volgt vanaf 2 oktober 2019 via deze website.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X