Uitreiking Rabo Clubsupport

Gisteren (23 oktober 2019) was de uitreiking van Rabo Clubsupport actie van de Rabobank. Enkele weken hadden leden van Rabobank Regio Eindhoven kunnen stemmen op alle verenigingen en stichtingen die zich hadden aangemeld voor Rabo Clubsupport actie bij Rabobank Regio Eindhoven.

We werden om 19:45 uur ontvangen in het Muziekgebouw Frits Philips, hier kregen we al gelijk onze enorme cheque in een enorme envelop, welke we pas open mochten maken zodra we op het podium geroepen werden (SPANNEND)!

Om 20:15 uur startte de avond in de grote zaal, na een mooie introductie over de nieuwe fusiebank Rabobank Regio Eindhoven, een aantal weetjes over de actie en voorstellen/promoten van een aantal verenigingen en stichtingen was het tijd voor de bekendmaking van de verworven bedragen.
Er werd gestart met de top 3, helaas kwam PSV Handbal hier niet in voor, maar wij hadden goede hoop en waren nog steeds erg benieuwd naar ons bedrag. Per stadskern werden de verenigingen/stichtingen naar voor geroepen en mochten wij onze envelop komen opmaken, hoeveel zou PSV Handbal dit jaar krijgen….. Het is het prachtige bedrag van €417,50 geworden. Dit is een prachtig bedrag en een goede verhoging ten opzichte van de vorige actie.

Hierna was er nog de gelegenheid voor het na borrelen. Het was een goed georganiseerde, blije avond, waarbij wij een enorm mooie bijdrage voor PSV Handbal hebben mogen ontvangen, bedankt Rabobank, bedankt leden van de Rabobank welke op ons gestemd hebben.

Heb jij een rekening van de Rabobank, maar ben je nog geen lid? Klik dan hier om lid te worden. Dit kost je niets extra’s, wel kunt je vanaf dan meebeslissen met de bank en nog belangrijker, volgend jaar op PSV Handbal stemmen met de Rabo Clubsupport actie!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X