‘Intelligente lockdown’: alle evenementen tot 1 juni verboden

Vanavond werd tijdens de persconferentie bekend dat alle bijeenkomsten, samenkomsten en evenementen tot 1 juni verboden zijn, in de strijd tegen het coronavirus.

Helaas betekent dit dat alle evenementen die gepland waren, waaronder ons jaarlijkse Hemelvaarttoernooi, dit jaar geen doorgang kunnen vinden. Ook de andere evenementen in de komende periode, zoals de opening van het beachseizoen en het jeugdkamp, zullen worden geannuleerd.

Dit is natuurlijk ontzettend balen en jammer, maar gezondheid gaat op dit moment boven alles. Wij zullen met de verschillende commissies gaan nadenken over alternatieven, zodat we mogelijk op een andere datum toch nog wat leuke activiteiten kunnen organiseren. Zodra hier meer bekend over is, zullen wij dit met jullie communiceren.

Bestuur PSV Handbal

‘Samen komen we deze moeilijke periode te boven. Let een beetje op elkaar.’ (Rutte, d.d.16.03.2020)

Laat een reactie achter

X