Jeroen Baats ook komend seizoen aan het roer bij PSV dames 1

Ook komend seizoen is trainer/coach Jeroen Baats hoofdtrainer bij de dames van PSV Handbal. Het bestuur en TC geeft aan voldoende potentie te zien voor nog een seizoen met de Brabander. Gelijk hebben ze, want na het kampioenschap van vorig seizoen – en dus promotie van de tweede divisie naar de eerste divisie – werd er een realistisch doel gesteld; eindigen in de middenmoot. Realistisch was het zeker, want met een uiteindelijke vierde plaats en een periodetitel op zak werd het seizoen (voortijdig) afgesloten.

Trainer Jeroen Baats tijdens de bekerwedstrijd tegen VOC Amsterdam| seizoen 2019-2020

Helaas heeft het coronavirus de gehele handbalcompetitie doen beĆ«indigen, waardoor ook de nacompetitie niet meer wordt gespeeld. Mede door de mooie prestaties, en niet te vergeten de nipt verloren bekerwedstrijd tegen landskampioen VOC, heeft PSV Handbal het verzoek ingediend voor promotie naar de eredivisie. Mocht dit verzoek door de bond niet worden ingewilligd, wordt bovenaan meedraaien het doel voor komend jaar. “In twee jaar tijd hebben we al een ontzettend mooie groei doorgemaakt. Van degradatie naar de tweede divisie naar weer meedraaien in de top van de eerste divisie. Samen met de jeugd en dames 1 willen we Brabant dan ook weer op de kaart zetten als het gaat om tophandbal. Met hopelijk een plek in de eredivisie”, zegt trainer Jeroen Baats.

Laat een reactie achter

X