Nieuwe aanwinsten Dames 1 stellen zich voor

De selectie van Jeroen Baats is er in geslaagd drie nieuwe aanwinsten vast te leggen voor komend seizoen. Hieronder stellen zij zich kort voor, hopelijk kunnen we snel komen bewonderen in het veld. Veel succes en plezier bij PSV Handbal.


Hallo! Mijn naam is Indy van Vuuren.  Ik ben 19 jaar oud en volg de opleiding Sport en Bewegen aan het Vitalis College in Breda, na de zomervakantie ga ik in mijn examenjaar in.
Van jongs af aan speel ik al handbal. Ik ben begonnen bij HVM uit Made (hier kom ik ook vandaan), hier heb ik 3 jaar landelijke jeugddivisie gespeeld.  Daarnaast heb ik ook een aantal jaren bij HandbalSchool Brabant getraind. Sinds een paar seizoenen speel ik bij Goodflooring/HMC dames 1. Zij spelen hoofdklasse en afgelopen seizoen hard gewerkt voor de promotie naar de 2e divisie.  Ik heb hier heel veel geleerd en met veel plezier gespeeld.
Aankomend seizoen ga ik een nieuwe uitdaging aan en sluit ik aan bij de dames 1 van PSV waar ik heel veel zin in heb!
Mijn naam is Karlijn Geurds en ik ben 22 jaar oud. Op mijn vijfde ben ik begonnen met handballen in Arnhem. Twee jaar terug heb ik de overstap gemaakt naar Bevo HC, waar ik op de linkeropbouw en in het middenblok heb gespeeld. Naast handballen studeer ik in Nijmegen. Vorig jaar heb ik Sportkunde afgerond en nu doe ik de PABO. Ik kijk erg uit naar mijn nieuwe uitdaging bij PSV!
Mijn naam is Sherenety Plas en ik ben 22 jaar oud. Op mijn 9e ben ik begonnen met handballen bij HV de Sprint in Deurne. Afgelopen 2 seizoen heb ik gespeeld bij Bevo HC dames 1 op de cirkel en hoekpositie. Ik studeer Sportkunde op het Fontys in Eindhoven. Ik kijk er erg naar uit om komend seizoen bij PSV te handballen.

Laat een reactie achter

X