Trainer Saji Al Mahamed heeft verlengd en komt komend seizoen met heren 1 uit in de tweede divisie

Heren 1 PSV Handbal seizoen 2019 – 2020

Ondanks de maandenlange nummer 1-positie werd het in maart toch nog even spannend voor de heren onder leiding van trainer Saji Al Mahamed. Een promotie was binnen handbereik maar corona zorgde ervoor dat de competitie vroegtijdig werd stilgelegd. Heel even werd gedacht dat promotie naar de tweede divisie niet doorging, maar na het indienen van een promotieverzoek bij het NHV kwam daar toch het verlossende woord; PSV komt volgend seizoen uit in de tweede divisie. Het abrupte einde van handbalseizoen 2019/2020 heeft voor de heren van PSV toch een positieve wending gekregen.

Promotie naar de tweede divisie gaf voor Saji de doorslag om ook volgend seizoen de heren onder zijn hoede te nemen. Ook het bestuur geeft aan voldoende potentie te zien in Al Mahamed en is blij dat hij ook komend jaar weer voor de groep staat.

De van oorsprong Syrische professional heeft een enorme bak ervaring als het op handbal aankomt. Als aanvoerder van de Syrische nationale ploeg heeft hij heel wat internationale wedstrijden achter zijn naam staan. Twee jaar geleden begon Saji als trainer bij dames 2 van PSV en speelde hij in heren 1 mee als het nodig was. Het jaar daarop verruilde hij de dames voor heren 1.

Laat een reactie achter

X