Schrijf je in als toeschouwer voor wedstrijd dames 1

Door de maatregelen omtrent het Corona virus, zijn er maximaal 100 toeschouwers toegestaan bij alle wedstrijden.
Daarom is het noodzakelijk om vooraf te inventariseren wie er wil komen kijken, zodat er niet te veel mensen aanwezig zijn in de sporthal.

Aankomende zaterdag, op 12 september om 19.30 uur, speelt dames 1 de eerste thuiswedstrijd tegen Green Park/Handbal Aalsmeer DS1.

Vanaf morgen 18.00 uur is de inschrijving geopend!
Via onderstaande link of QR-code kun je jezelf (en gezinsleden) inschrijven voor de wedstrijd.
https://forms.gle/oMPLVqPpaZdoYCLY9

Via het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ zullen de inschrijven worden verwerkt. Na je inschrijving krijg je een bevestigingsmail. Dit betekent nog niet dat er plaats is!
Hierover volgt een aparte mail en dit is dan tevens je bewijs voor toegang tot de wedstrijd. Wij streven er naar om uiterlijk vrijdag iedereen te kunnen mailen of er voldoende plaats is.

Voor het vervolg van het seizoen zal de inschrijving voor de wedstrijden worden geopend op maandag om 18.00 uur . Het streven is om vervolgens op woensdag en vrijdag iedereen te mailen met het bericht of er plaats is om naar de wedstrijd te komen kijken.
Voor alle wedstrijden kan de link of QR-code uit dit bericht gebruikt worden.

Het is helaas niet mogelijk om jezelf in één keer voor alle wedstrijden van het seizoen in te schrijven. Ook leden van PSV handbal moeten zichzelf inschrijven!

Mochten er vragen zijn, mail dan naar psvhandbal@handbal.nl

Laat een reactie achter

X