Rabo Clubsupport bijna van start!

Vanaf 5 oktober gaat de stemperiode voor Rabo Clubsupport weer van start. Om te mogen stemmen op je favoriete club (PSV Handbal), is het belangrijk dat je niet alleen een rekening hebt bij de Rabobank, maar dat je ook daadwerkelijk lid bent van de Rabobank. Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Heb jij een rekening van de Rabobank, maar ben je nog geen lid? Klik dan hier om lid te worden. Dit kost je niets extra’s, wel kun je vanaf dan meebeslissen met de bank en nog belangrijker, volgende maand op PSV Handbal stemmen met de Rabo Clubsupport actie!

Wat moet je nu doen voor 5 oktober: lid worden van de Rabobank. Dit regel je makkelijk zelf online via de Rabobank app of de website. Door in te loggen in de app of op de website en via ‘Zelf regelen’ kan je lid worden van de Rabobank.

Als coöperatie geeft Rabobank jaarlijks een deel van de winst terug aan de maatschappij. Door lid te worden, beslis je mee welke maatschappelijke initiatieven we ondersteunen. Kortom: een kleine moeite waarmee we een mooi geldbedrag voor PSV Handbal kunnen ophalen.

Vorig jaar bracht de Rabo Clubsupport actie maar liefst €417,50 op en hopelijk kunnen we dit bedrag met jullie hulp dit jaar verder verhogen!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X