Aanvullende maatregelen coronavirus

Afgelopen maandag heeft het kabinet aanvullende maatregelen afgekondigd in de strijd tegen het coronavirus.

Het NHV heeft het protocol ‘Coronavirus en handbal’ aangepast. Kijk hiervoor op de website van het NHV. Daar staat onder andere een link naar de veel gestelde vragen over Corona en competitie. 
Advies om ook de richtlijnen van het RIVM/GGD te volgen.

Een van de maatregelen is het sluiten van de sportkantines, in ieder geval voor de komende 3 weken. Dit betekent dat onze eigen kantine aan de Oude Bosschebaan (weer) gesloten is. Ook sportcafé de Tempel is de komende weken gesloten.

Tijdens de wedstrijden en trainingen mag er geen publiek in de sporthal aanwezig zijn.
Bij uitwedstrijden van jeugdteams (t/m A-jeugd) vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd. De regel is per 3 kinderen mag er 1 chauffeur meekomen. Dit geldt dus niet voor ouders van de thuisspelende vereniging: zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken.

Dus zoals Rutte afgelopen maandag zei:
“Want regels werken alleen als mensen ze naleven. En dat is niet, en zelfs niet in de eerste plaats, een taak van de boa’s of politie. … Uiteindelijk zijn wij het, wij samen en ieder van ons op zijn eigen plek, die bepalen of we het virus er weer onder krijgen. Dank u wel.” (d.d. 28-09-2020).

Bestuur PSV Handbal

Laat een reactie achter

X