Bericht van het bestuur

Beste PSV’ers,

Hier wederom een bericht van het Bestuur. Wat is het toch een ongelooflijk verhaal waarin we momenteel zijn beland hè! Van lockdown naar lockdown en tussendoor een klein beetje trainen.

Inmiddels heeft het NHV besloten dat de competitie vervalt. Zie http://www.handbalinside.nl/competitie-komt-te-vervallen-geen-promotie-en-degradatie. Vanzelfsprekend houden we het nauw in de gaten om binnen de mogelijkheden die komen, te kijken wat wel kan.
Vorige week hadden we de Bestuursvergadering en daarin kwam met name aan de orde hoe het gaat. Het is daarbij hartstikke mooi te zien dat PSV Handbal super levendig is:
• Er is de laatste weken (of eigenlijk maanden) veel tijd gestoken in de renovatie van de kantine, het resultaat is super: van buiten staat het in een nieuwe kleur, en van binnen is het helemaal een plaatje! 
• Ook is de beachbak geprofessionaliseerd, het is door de gemeente helemaal afgegraven, nieuwe vloer aangelegd, nieuw zand met complete nieuwe hekken eromheen.
• Oudjaarsdag is er voor meer dan 500 euro aan oliebollen verkocht, met de opbrengst voor de vereniging• Trainers zijn met een klein presentje maar met grote waardering bedankt voor hun inzet
• En, last but not least…..we merken dat de solidariteit 100% is bij het innen van de contributie

Zodra het kan, gaan we de kantine en de beachbak feestelijk openen! Daarnaast kunnen we hopelijk binnenkort ook vaststellen hoe de financien er voorstaan en wat eventueel gecompenseerd kan worden.

Wat kunnen we nog wel de komende tijd?
Er zijn plannen om weer buiten te gaan trainen met de jeugd, er is elke week een online work-out en er is een PubQuiz in voorbereiding (meer volgt).

Indien er nog leuke ideeen zijn (en mensen die deze willen uitvoeren), laat ze vooral weten!

Voor nu – blijf gezond en tot snel!
Hartelijke groet
Bestuur PSV Handbal

Laat een reactie achter

X