EindjeSporten: sportsokken-actie

 Een groepje Eindhovenaren met allerlei achtergronden, heeft ervoor gezorgd dat leden van sportclubs of sportaanbieders sokken kunnen kopen om hun eigen club financieel te steunen. De sportsokken-actie is ontstaan vanuit de behoefte om samen wat te doen, weer lekker te kunnen sporten en elkaar door deze lastige periode te slepen. En die sportclubs? Die krijgen de opbrengst (verkoopprijs min kostprijs) van de actie, maar moeten als tegenprestatie ‘een positieve VIBE’ aanbieden aan de stad.

De ‘positieve VIBE’ van PSV Handbal is een: Beachhandbal clinic voor kinderen (basisschool leeftijd) uit de buurt. 

Wil jij met je team sportsokken kopen, individueel of casual sokken kopen, doe dat via deze link en de opbrengst is voor PSV Handbal.

KOOP JE SOKKEN, VIA DEZE LINK

Wil je meer informatie over de actie, kijk dan deze pagina van Eindhoven sport.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X