• Inkomsten acties
 • Ledenshop Akwi Sport

  Bestel je nieuwe handbalkleding online via de ledenshop van Akwi sport en ontvang 10% korting.

  In de winkel zijn tevens diversen handbalschoenen te verkrijgen, bezoek de winkel en ontvang ook daar 10% korting op schoenen/kleding.

  Akwi Sport
  Tongelresestraat 266
  5613 DV Eindhoven

 • Panelwizard

  PanelWizard Direct voert voor verschillende opdrachtgevers marktonderzoek uit. Daarvoor wordt gebruik van een consumentenpanel gemaakt. Voor het beantwoorden van de vragen krijgen de panelleden een beloning van 10 cent per vraag. Het gespaarde bedrag wordt twee keer per jaar overgemaakt aan PSV Handbal.

  Help jij ook mee?

 • Sponsorkliks

  Sponsorkliks is een affiliateprogramma voor verenigingen. Het concept “affiliate” houdt in dat een partij een beloning krijgt voor het doorverwijzen van klanten die een product of dienst afnemen bij bepaalde websites.

  PSV Handbal kan via Sponsorkliks dus beloont worden voor jouw online aankopen. Er zijn veel grote partijen aangesloten bij Sponsorkliks, waaronder bijvoorbeeld Wehkamp, Coolblue en Thuisbezorgd.nl.

  Online shoppen via Sponsorkliks kan door via 'onze' website op Sponsorkliks te gaan naar je webwinkel en je aankopen te doen. 

  Het kost jou niets extra, maar levert PSV Handbal wel commissie op. 

 • Oud papier ophalen

  Een zeer stabiele inkomst voor PSV Handbal is het oud papier ophalen. Jaarlijks wordt hiermee veel geld mee binnen gehaald.

  Je krijgt kleding en schoenen en gaat na een korte opleiding (lees: uitleg) de straat op om oud papier op te halen. PSV Handbal levert momenteel vrijwilligers voor drie wijken in Eindhoven.

  Hoe meer vrijwilligers er af en toe willen lopen des te minder vaak dat het nodig is.

  Dus kan jij wel één of twee avonden per jaar bankhangen missen om voor je club te lopen? Meld je dan snel aan!

 • Kringloopwinkel De Doorstroom

  Iedereen kan spullen inbrengen en minimaal 50% van de verkoopopbrengst gaat dan naar PSV Handbal, geef wel expliciet aan dat dit je goede doel is. 
  Dus i.p.v. je ‘oude’ spullen weg te gooien, verzamel deze en breng ze naar De Doorstroom’ Deze zullen ten toon worden gesteld om te verkopen. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar PSV Handbal.

  Kringloop De Doorstroom
  Joris Minnestraat 4-6
  5623 ER Eindhoven

 • Kledinginzameling OBB

  Zamel je oude kleding in en deponeer deze in de kledingcontainer aan de Oude Bossche Baan.
  Aan het begin bij de ingang van de kantine aan de Oude Bossche Baan staat een groene container waarin het gehele jaar alle oude kleding gedeponeerd kan worden.

  Deze inzameling doen we in samenwerking met Kledinginzameling Nederland, meer infomatie over hun vind je hier