“De kracht van een sterke achterban”

Als lid van een vereniging wens je je club natuurlijk welvaart toe. Dat is tegenwoordig echter niet vanzelfsprekend, als club heb je vele kosten te betalen, dure zaalhuur is hierin de grootste boosdoener.
Naast de sponsoring is het daarom van groot belang dat leden ook een steentje bijdragen om de vereniging financieel gezond te houden.

Onderstaande acties hielpen PSV Handbal in 2016 aan het mooie bedrag van:

€10.000,-

Sponsorkliks

Shop jij weleens online? Dan kan jij de club sponsoren!

Oud papier

Verdien geld voor de club met oud papier ophalen

Panelwizard

Ontvang enquêtes in je inbox & verdien geld voor de club

Sponzorpolis

Geld besparen en de club sponsoren. Wellicht lukt dit jou!

Doorstroom

Verzamel je ‘oude spullen’ en breng ze naar ‘De Doorstroom’

Kleding

Zamel je oude kleding in en deponeer deze

Sponsorkliks

Hoog, meer dan €500,-

Laag

Hele jaar, 24/7

Sponsorkliks is een affiliateprogramma voor verenigingen. Het concept “affiliate” houdt in dat een partij een beloning krijgt voor het doorverwijzen van klanten die een product of dienst afnemen bij bepaalde websites.

PSV Handbal kan via Sponsorkliks dus beloont worden voor jouw online aankopen. Er zijn veel grote partijen aangesloten bij Sponsorkliks, waaronder bijvoorbeeld Wehkamp, Coolblue en Thuisbezorgd.nl.

Er zijn twee manieren om te shoppen via Sponsorkliks:

  1. Via “onze” website op Sponsorkliks,
    kies hier een webwinkel en doe je aankoop zoals je deze normaal gesproken ook zal doen.
  2. Met onze Sponsorkliks Chrome of Firefox extensie,
    Om nooit meer te vergeten via Sponsorkliks je online aankopen te doen heeft onze sponsor polygon parrots. een Chrome en Firefox extensie ontwikkeld.
    Gebruikers van deze browsers kunnen de extensie installeren en hoeven vervolgens nergens meer naar om te kijken om de club te sponsoren, je wordt automatisch doorgestuurd naar de affiliate-url wanneer je online gaat shoppen bij één van de aangesloten partijen.

Oud papier ophalen

Heel hoog, meer dan €7500,-

Gemiddeld

1 tot 3 keer per jaar (meer vrijwilligers = minder lopen)

Een zeer stabiele inkomst voor PSV Handbal is het oud papier ophalen. Jaarlijks wordt hiermee veel geld mee binnen gehaald.

Je krijgt kleding en schoenen en gaat na een korte opleiding (lees: uitleg) de straat op om oud papier op te halen. PSV Handbal levert momenteel vrijwilligers voor twee wijken in Eindhoven en één in Geldrop.

Hoe meer vrijwilligers er af en toe willen lopen des te minder vaak dat het nodig is.

Dus kan jij wel één of twee avonden per jaar bankhangen missen om voor je club? Meld je dan snel aan!

Panelwizard

Gemiddeld

Laag

Eén of een paar keer per maand

PanelWizard Direct voert voor verschillende opdrachtgevers marktonderzoek uit. Daarvoor wordt gebruik van een consumentenpanel gemaakt. Voor het beantwoorden van de vragen krijgen de panelleden een beloning van 10 cent per vraag. Het gespaarde bedrag wordt twee keer per jaar overgemaakt aan PSV Handbal.

Help jij ook mee?

Sponzorpolis

 Gemiddeld

 Zeer laag

Eenmalige aanmelding

Sponzorpolis biedt u de mogelijkheid uw verzekeringspakket onder dezelfde voorwaarden goedkoper af te sluiten. De ‘Sponzorpolis’ heeft nog een voordeel. Verzekeringen zijn voor de meeste mensen geen dagelijkse kost. Schade kan veel rompslomp met zich meebrengen als je zelf met de verzekeraar daarover aan de slag moet. Met de ‘Sponzorpolis’ neemt Bastiaans Assurantiën u dit volledig uit handen. Dat is een hele zorg minder.

Wilt u weten of de ‘SponzorPolis’ voor u geld bespaart en wilt u PSV Handbal sponsoren?
Maak dan een geheel vrijblijvende afspraak met Bastiaans Assurantiën, tel. 040 293 24 30 of .

Kringloopwinkel De Doorstroom

Gemiddeld

Laag

Op eigen initiatief, hele jaar beschikbaar

De Doorstroom geeft goede doelen, verenigingen en stichtingen de mogelijkheid de aan hun geschonken spullen te verkopen in de 1100m2 winkel. Daarnaast kunnen mensen natuurlijk ook direct spullen afgeven en voor de opbrengst een begunstigde benoemen. Iedereen kan spullen inbrengen en minimaal 50% van de verkoopopbrengst gaat dan naar zijn aangewezen goede doel, vereniging of stichting. Een nieuwe manier om je goede doel, vereniging of stichting te steunen. Uiteraard kunnen grote spullen ook door ons worden opgehaald.
Dus i.p.v. je ‘oude’ spullen weg te gooien, verzamel deze en breng ze naar ‘De Doorstroom’. Deze zullen ten toon worden gesteld om te verkopen. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar PSV Handbal.

Wat kun je inbrengen?
Alles. Als het maar schoon, compleet en heel is.

Kringloop De Doorstroom
Joris Minnestraat 4-6
5623 ER Eindhoven

Kledinginzameling

Gemiddeld

Laag

Op eigen initiatief, hele jaar beschikbaar

Zamel je oude kleding in en deponeer deze in de kledingcontainer aan de Oude Bossche Baan.
Aan het begin bij de ingang van de kantine aan de Oude Bossche Baan staat een groene container waarin het gehele jaar alle oude kleding gedeponeerd kan worden.

X