• Het is zover, we gaan beginnen met Taakie!

  Zoals in de nieuwsbrief aangekondigd is dit een nieuwe manier om met leden en ouders van jeugdleden in contact te komen. Middels een vragenlijst(je) kunnen we zien waar je passie ligt en misschien wil je met die passie wel iets gaan doen voor onze vereniging!

  Twee personen die al heel veel doen voor PSV Handbal willen we hier aan jullie voorstellen: Tom Kors en Martijn Meij. Als je hun enthousiasme denkt te kunnen matchen, vul dan zeker de Taakie vragenlijst in! Geen vragenlijst ontvangen? Stuur dan een emailtje, krijg je 'm alsnog!

  Stel jezelf eens voor: Tom Kors?
  Mijn naam is Tom Kors, 17 jaar, en ik speel bij PSV Handbal. Ik ben begonnen met handbal met vrienden en dat beviel zo goed dat ik ben blijven plakken. Inmiddels speel ik bij de heren B1 en daarnaast train en coach ik de jongens D.

  Waarom ben je je gaan inzetten als trainer/coach?
  Ik ben eerst vanuit een maatschappelijke stage de F-jeugd training gaan geven, en dat vond ik zo leuk dat ik het ben blijven doen en inmiddels train ik de D-jeugd. Tijdens de wedstrijden coach ik hen ook en het is erg gaaf om te zien hoe de jongens zich ontwikkelen, hoe ze samen spelen en hoeveel plezier ze erin hebben.

  Wat doe je nog meer?
  Ook ben ik scheidsrechter, het fluiten en begeleiden van wedstrijden vind ik zelf heel leuk en daarmee kan ik de club een beetje helpen.

  Als mensen overwegen om ook iets bij de club te gaan doen , wat zou je hen aanraden?
  Kom vooral met plezier, zie het niet als verplichting, het is ook heel leuk om te doen. Zo kun je er gewoon lol in hebben terwijl je iets doet dat je zelf graag wil en waar je zelf achter staat. Daarnaast zijn er zeker ook mensen bij de club die je daarbij kunnen en willen helpen en dat is superfijn.

  Stel jezelf eens voor: Martijn Meij?
  Mijn naam is Martijn Meij, ik ben 16 jaar en speel bij Heren B. Ik ben een jaar of 8 geleden begonnen met handbal en sinds 3 jaar ben ik ook trainer en coach.

  Waarom ben je je gaan inzetten als trainer/coach?
  Ik ben begonnen bij de F-jeugd, omdat ze mensen nodig hadden en het me wel leuk leek om te proberen, dus zo ben ik er eigenlijk een beetje ingerold. Nu train en coach ik samen met Tom de jongens D, en ik vind het hartstikke leuk om te zien hoe de jongens vooruit gaan.

  Wat doe je nog meer?
  Ik fluit ook wedstrijden als scheidsrechter, dat vind ik ook erg leuk om te doen.

  Als mensen overwegen om ook iets bij de club te gaan doen , wat zou je hen aanraden?
  Ga het gewoon eens proberen, kijken of je het iets vindt. We zijn er sowieso superblij mee!

  Eerdere berichtgeving over Taakie is hier te vinden.