• Twee weken geleden is de Grote Clubactie 2021 weer van start gestaan. In dit artikel nemen we je mee in wat de actie inhoudt en hoe dit bij PSV Handbal werkt.

  Wat houdt de Grote Clubactie in?

  De Grote Clubactie ondersteunt verenigingen. Een groot deel (80%) van de opbrengsten van de verkochte loten zal naar de vereniging gaan. Diegene die een lot koopt heeft kans op 1 van de vele mooie prijzen die worden verloot onder alle deelnemers. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de hoofdprijs van € 100.000,- , vier jaar zorgeloos rijden in een Seat mii electric óf een Keuken Kampioen cheque t.w.v. € 10.000,-.

  Hoe werkt de Grote Clubactie bij PSV Handbal?

  Alle jeugdleden hebben in september verkoopboekjes ontvangen om loten te verkopen aan ouders, familieleden, vrienden en buren. Dit kunnen ze bijvoorbeeld doen op een verjaardag, door langs de deur te gaan of tijdens een wedstrijddag. Alle seniorenleden kopen zelf 2 loten, zodat zij ook hun steentje bijdragen.

  Wist je dat:

  • Een groot deel van de lotenboekjes dit jaar een persoonlijke QR-code hebben?
  • Je hiermee direct op de persoonlijke verkooppagina van het (jeugd)lid terecht komt.
  • Er inmiddels al 233 loten online verkocht zijn!
  • Jij ook loten online kunt kopen via deze link!

  Mocht je nog geen lot gekocht hebben om PSV Handbal te steunen, doe dit dan snel door dit aan je favoriete jeugdlid te vragen, of makkelijk en snel online via deze link!