KLEDING & BENODIGDHEDEN

Tijdens de trainingen draagt iedereen sportkleding naar eigen keuze. Er is geen speciaal trainingstenue.
Wel moet iedereen er rekening mee houden dat het verplicht is om in de zaal zaalsportschoenen te dragen. Deze schoenen mogen buiten niet worden gedragen.

Wedstrijdkleding

Wij spelen wedstrijden in een rood/wit/zwart shirt en een zwarte broek, met (verplicht) afwijkende kleur sweater / trui van de keeper. We vinden het als club belangrijk om een nette uniforme uitstraling naar buiten toe te hebben. Daarom wordt de kleding verstrekt vanuit de vereniging, voorzien van een PSV Handbal logo en indien nodig (vanaf A-jeugd) rug- en borstnummers met daarbij eventueel sponsorlogo’s. De kosten van de kleding worden vanuit de ledencontributie door de vereniging gedragen. De kleding blijft eigendom van de vereniging.
Van de teams en de begeleiders/coaches/trainers wordt verwacht dat zij zorgvuldig omgaan de tenues. Het wassen van de tenues is een teamverantwoordelijkheid.

Handbal

Bij PSV Handbal zorgt iedereen in principe voor zijn eigen handbal, regelmatig maken teams wel samen de beslissing om als groep een set ballen te kopen, dit kan voordeliger zijn.

Kniebeschermers

Veel spelers kiezen ervoor om kniebeschermers of andere beschermers te dragen, dit kan verstandig zijn omdat een val in de zaal of op het asfalt voor lelijke schaaf- en brandwonden kan zorgen. Het blijft echter optioneel.

Kledingsponsoring per team

Kledingsponsors per team zijn van harte welkom. De afspraken met de kledingsponsor worden gemaakt door de Sponsorcommissie. Vanwege het bestellen van kleding en bedrukking met logo’s moet rekening gehouden worden met een levertijd. Ook kleding die door een kledingsponsor aan een team ter beschikking wordt gesteld, blijft eigendom van de vereniging.

X