• Wil jij trainen en spelen bij een Eredivisie club in Brabant? Meld je aan voor de open trainingen bij PSV Handbal!

  Wij zoeken voor ons huidige Dames C en Dames B enkele talentvolle aanvullingen (speelsters en keepsters), die ambitie hebben om zich te ontwikkelen en het beste uit zichzelf willen halen!

  Dames B
  Dit jaar spelen we met de Dames B Topklasse en staan we momenteel tweede. Komend seizoen willen we hoger op en gaan we Jeugddivisie spelen. Denk jij dat je een aanvulling bent voor het huidige team en ben je geboren in 2008, 2009 of 2010? Meld je aan voor de open training op vrijdag 1 maart | 18:45 – 20:15 uur, in sporthal de Vijfkamp. De training wordt gegeven door Chantal Ermans & Roy van den Eijnden (staf Dames 1).

  Dames C
  Voor ons huidige Dames C team zoeken wij enkele versterkingen voor komend seizoen. We gaan met dit team 1e klasse Limburg spelen, waarbij er mooie tegenstanders op niveau zijn en de reisafstanden behapbaar. Ben jij geboren in 2010, 2011 of 2012 en past dit bij jou? Meld je aan voor de open training op vrijdag 8 maart, van 18:45 – 20:15 uur in sporthal de Vijfkamp. De training wordt gegeven door Bibi Pierson (HT4) & Anco Scheepers.

  Aanmelden kan door dit formulier in te vullen of stuur een e-mail naar: algemeen@psvhandbal.nl.

  Mochten er vragen zijn, stel deze gerust!