• Opleiding jeugdscheidsrechter | B-jeugd, A-jeugd en Senioren

  17 nov 2022
 • Vanaf de B-jeugd dienen leden jeugdwedstrijden binnen de eigen vereniging te fluiten. Om er voor te zorgen dat scheidsrechters goed voorbereid een wedstrijd kunnen leiden organiseert PSV Handbal in samenwerking met het NHV opleidingsavonden tot jeugdscheidsrechter. 

  Tijdens de opleiding tot jeugdscheidsrechter leer je om beslissingen te nemen, hoe je plezier maakt in een wedstrijd en een wedstrijd moet begeleiden.

  De opleidingsavonden bieden we op 2 momenten aan in onze eigen kantine aan de Oude Bosschebaan 30: 

  • Woensdag 7 december 2022 start om 20.00 uur
  • Dinsdag 13 december 2022 start om 19.00 uur

  Voorafgaand aan de opleidingsavond meld jij je via deze link aan.  

  Tijdens de opleidingsavond zal de docent samen met jou een deel van de theorie doorlopen. Heb je na afloop van de avond alle modules doorlopen? Dan sluit je de avond af met een toets over de theorie. Na het behalen van de toets aan het eind van de avond kan jij gelijk na deze avond je diploma ontvangen. Daarnaast ga jij aan de slag met je begeleider (ervaren scheidsrechters van de eigen verenging) en doe je praktijkervaring op bij de E- of D-jeugd wedstrijden.

  Let op! Wij verwachten dat alle B-jeugd leden zullen deelnemen aan de opleiding. 

  Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben kan je contact opnemen met Mendy Franken of Tessa Schols - psvhandbal@handbal.nl