• Afgelopen vrijdag op 18 juni hebben wij het droevige bericht ontvangen dat vrijwilliger, coördinator competitie, scheidsrechter – en opleider Harry van de Vondervoort plotseling is overleden. Hij werd 73 jaar.

    Het mag duidelijk zijn dat Harry veel voor de club heeft betekend. Heel veel. Want als je als PSV’er aan Harry denkt dan denk je in eerste instantie aan de vrolijke persoon die hij was, altijd even een praatje kwam maken en vroeg hoe het met je ging. Maar wel nog even meegaf wat de laatste ontwikkelingen waren als het om de spelregels ging.

    Maar niet alleen dat. Je denkt hoogstwaarschijnlijk ook aan de scheidsrechterscursus – die iedereen jong en oud – heeft gevolgd onder leiding van Harry. Daarnaast was hij zelf nooit te beroerd om in te vallen met fluiten. Je kon – nee moest – hem in elk geval gevraagd hebben. Dat gold ook voor het Hemelvaarttoernooi. ‘Ik ben er toch heel de dag’. Wel met een kleine kanttekening: je mocht hem niet inplannen tijdens de wedstrijden van zijn kleinzoons. En terecht.

    Maar vergeet ook niet de wekelijkse kienavonden die hij coördineerde. De organisatie van Braderie Mensfort, hij was coördinator competitie en ga zo maar door.

    We zijn geschrokken van het plotseling overlijden en het feit dat we veel te vroeg afscheid moeten nemen van Harry. We wensen Charlotte en de familie heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

    De familie vindt het fijn als je mooie herinneringen deelt via: https://herinnering.dela.nl/harryvandevondervoort