• Doe mee met Rabo ClubSupport
  Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterken wij clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als lid beslis jij mee welke clubs we dat steuntje in de rug geven.

   

  PSV Handbal doet mee aan de Rabo ClubSupport actie, dus ben jij lid van Rabobank Regio Eindhoven, stem dan op PSV Handbal! Dit kan via de site of in de app.

  PSV Handbal is een vereniging waar iedereen kan en mag handballen op het niveau dat aansluit bij zijn/haar talent, en daarbinnen het plezier en de uitdaging vindt om dat lang te blijven doen. De droom is het hoogste niveau te bereiken voor de prestatiesporter. De droom is om met de breedtesporter binnen zijn/haar mogelijkheden tot de beste prestatie te komen.

  Ons doel
  Binnen PSV Handbal vinden we talentontwikkeling erg belangrijk. Hierbij is het belangrijk dat de (jeugd)leden kunnen handballen op het niveau dat aansluit bij zijn/haar talent en dat wij ervoor zorgen dat we de juiste faciliteiten hiervoor regelen. Denk hierbij aan goede jeugdtrainers en de verdere opleiding hiervan.

  Meer informatie over de actie vind je hier.