Waarom sponsoren?

PSV Handbal is een breed georiënteerde vereniging. We willen prestatiesport spelen, jeugdig talent zich laten ontwikkelen, maar ook lekker recreatief handballen. Om dat te kunnen zijn bijvoorbeeld veel trainingsuren nodig, en goede opleiding en begeleiding door gediplomeerde en ervaren trainers.

Dat kost (veel) geld dat ons absoluut niet komt aanwaaien. Voor circa de helft van de uitgaven zijn we afhankelijk van de inkomsten van activiteiten en sponsoring. Daarom zijn we op zoek naar sponsors, bedrijven en mensen die onze vereniging een warm hart toe dragen en daar ook wat voor terug krijgen.

Voordelen voor de sponsor

  • Reclamebord: permanente exposure in sporthal de Vijfkamp of bij de buitenvelden
  • Kledingsponsoring:shirtreclame, trainingspakken of tassen bedrukt met uw logo, bij eén of meerdere teams
  • Advertenties op één van onze online kanalen (website, social media) met een link naar de eigen website
  • Activiteitensponsoring: regelmatig organiseren wij groots opgezette activiteiten zoals het Hemelvaart-toernooi, jeugdkamp etc. Uw naam sympathiek uitgedragen.

Naast deze mogelijk staan wij ook open voor andere (creatieve) oplossingen. Vraag naar de mogelijkheden of combinaties daarvan.

  • Verbinding met PSV Handbal, een sportieve naam die staat: regionaal, landelijk en internationaal.
  • Een verbinding met een sympathieke vereniging met prestatiesport ambities, beleid en toekomst.
  • Positieve uitstraling naar en exposure voor uw producten en diensten naar de leden, hun relaties , bezoekende verenigingen en vele andere bezoekers van de sporthal
  • Netwerkmogelijkheden met de andere sponsors van PSV Handbal.

Sponsorcommissie

SandraSullivan
Sandra Sullivan
Bestuurslid, Voorzitter Sponsor-, Communicatie & PR Commissie
+31653685734
MendyFranken
Mendy Franken
Lid Sponsorcommissie, Redactie Jaarboekje, Lid Toernooicommissie, Lid Webteam
+31630692551
LeanneScheepers
Leanne Scheepers
Lid Sponsorcommissie
YasminGriesenhofer
Yasmin Griesenhofer
Lid Sponsorcommissie & Grote Club Actie Coördinator

Wat doet de Sponsorcommissie?

De Sponsoring Commissie organiseert het sponsoring beleid en maakt en bewaakt de afspraken met sponsors en adverteerders namens de vereniging.  De intentie van elke sponsorafspraak is om de tegenprestatie van de sponsor ten goede te laten komen aan de vereniging, soms met een specifieke bestemming die dichtbij een bepaald team ligt.

Het bestuur bepaalt waar geld aan wordt uitgegeven en hoeveel, de Sponsoring Commissie gaat over het binnenhalen van sponsorgelden en doet sponsorvoorstellen. Zie de veelgestelde vragen op deze website voor de spelregels binnen onze vereniging

De sponsoring commissie is voor haar contacten grotendeels afhankelijk van de relaties die de leden van de vereniging daarvoor aanbrengen. Dus als je potentiële sponsors denkt te kennen, of als je ideeën hebt, neem dan contact op met iemand van de sponsoring commissie!

Direct contact met de sponsorcommissieX