• In de persconferentie van afgelopen vrijdag 14 januari zijn er door het kabinet een aantal versoepelingen van de coronamaatregelen aagekondigd. Zo ook op sportgebied. Vanaf 15 januari zijn alle sportactiviteiten binnen en buiten weer mogelijk, onder voorwaarden. Dat betekent dat ook PSV Handbal weer binnen mag trainen:

  • Sporten in groepsverband is toegestaan voor alle leeftijden.
  • Wedstrijden en trainingen zijn alleen toegestaan binnen de eigen club. De competitie gaat tot nader order (in ieder geval tot 25 januari) niet door.
  • Houd je aan de basisregels: 1,5 meter afstand (hoeft niet tijdens de trainingen), handen wassen etc.

  Coronatoegangsbewijs:

  Een coronatoegangsbewijs (QR code) is wel verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder op binnenlocaties. Ook bij gebruik van faciliteiten op buitensportlocaties (zoals kleedkamers en toiletten) is een coronatoegangsbewijs verplicht.

  Mondkapjes:

  Mondkapjes zijn verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar op binnensportlocaties (behalve tijdens het sporten) en bij gebruik van de binnenfaciliteiten (zoals kleedkamers en toiletten) op buitensportlocaties.

  Publiek:

  Publiek is niet toegestaan. Dit geldt ook voor de ouders van sportende kinderen, zij worden gezien als publiek.

  Faciliteiten:

  Kleedkamers, douches en toiletten zijn open. Sportkantines mogen eventueel open maar enkel en alleen voor afhaal.

   

  Concreet betekent dit dat alle trainingen weer hervat zullen worden conform het schema zoals dat gold voor de lockdown. Wij hebben er weer zin in!